Снимка: БулфотоДосега правителството беше вредно, сега е риск за България

...
Снимка: БулфотоДосега правителството беше вредно, сега е риск за България
Коментари Харесай

Нинова: Досега правителството беше вредно, сега е риск за България

Снимка: Булфото

Досега държавното управление беше нездравословно, в този момент е риск за България - всяка смяна към по-добро минава първо през оставката му. Това сподели от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на представяне на претекстовете по вота на съмнение, написа " Фокус ".

В началото на своето ревю Корнелия Нинова приветства специалистите и поданици на Перник, които участват на съвещанието. Тя прикани, в случай че ръководещите считат, че вотът на съмнение е бойкот към законно определено държавно управление, да се извърнат към присъстващите и да им обяснят, че си " фантазират ", че нямат вода.

" Искането за гласоподаване на избор на съмнение на държавното управление на ГЕРБ и " Обединени патриоти " е провокирано от неуспеха в региона на опазването на околната среда и водите. Този неуспех заплашва директно живота и здравето на българските жители.

Водната рецесия в Перник, а към този момент в други градове и села, нерегламентираните тонове боклуци, както и рисковите стойности на нечистия въздух са директна последица от безхаберие, непросветеност и корупция в държавното управление на " Борисов " 3. Кризата не е естествено злополучие, а управническо ", акцентира лидерката на Българска социалистическа партия, представена от Фокус.

Според нея има нормативен безпорядък по тематиката за ръководството на околната среда и водите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР