снимка БулфотоДоговорихме увеличението на учителските заплати с 16% от 1

...
снимка БулфотоДоговорихме увеличението на учителските заплати с 16% от 1
Коментари Харесай

Такева: Договорихме скок на учителските заплати с 16% от 2021 г.

снимка Булфото

Договорихме нарастването на учителските заплати с 16% от 1 януари 2021 година. Това сподели в изявление за ръководителят на Синдиката на българските учители Янка Такева.

" Имаме още няколко неща, които са свързани с Коронавирус пандемията. Всеки преподавател, който дава съвещания отвън това, което е записано в нормативната уредба, изключително на възпитаници, които са отдалечено образование или постоянно физическо посещаване, получава по 15 лева на час. Плащат се по 30 лева на преподавател, който работи със лични осведомителни запаси за това, че употребява личните си запаси. И ред други спомагателни неща “, изясни още тя.

Такева добави, че през днешния ден следобяд обществените сътрудници подписват групов трудов контракт за системата на междинното обучение с министъра на образованието, в който са закрепени новите политики от първи януари 20201 година.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР