Снимка БулфотоДо 10-на дни ще връчат 17 нови автомобили за

...
Снимка БулфотоДо 10-на дни ще връчат 17 нови автомобили за
Коментари Харесай

Младен Маринов с горещ коментар за новия главен секретар

Снимка Булфото

До 10-на дни ще връчат 17 нови коли за чиновниците на МВР-Благоевград по европейска стратегия за дирекциите, които имат външна граница със страни отвън Европейски Съюз. Това сподели в Благоевград министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който преряза лентата на санираната постройка на ОД на Министерство на вътрешните работи, където се обитава и Първо РУП, оповестява БГНЕС.

„ Проблемите в министерството не могат да се вземат решение без разговор, който включва и рецензия, когато е градивна и основателна. За да убедим обществото, че би трябвало да се увеличи заплащането, статута на служителя на реда, ние би трябвало да даваме услугата, което то чака от нас, за това работим в двете направления. За да имаме очи да желаеме, би трябвало да дадем сигурност ", сподели още Маринов. 

Според него системата на Министерство на вътрешните работи не търпи тези, които не работят, центробежната мощ изхвърля тези, които мързелуват. А във връзка с фрагментите рецесията в Министерство на вътрешните работи е преодоляна. „ В отдела по кибер-сигурност чиновниците би трябвало да са доста добре готови, на вън им оферират доста по-добри заплати, и за това мога да ви кажа, че тези момчета, които работят там заслужават възторженостти за това, че имат възприятие за дълг към родината, с цел да продължат да работят тази работа ”, добави вътрешният министър.

Той приключи брифинга с думите, че с цел да каже кой ще бъде новият основен секретар, би трябвало да бъде на 99 на 100 сигурен. „ Всеки от екипът, който ръководех бе от изключителни експерти, и всеки от тях може да бъде сполучлив основен секретар ”, сподели Маринов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР