Снимка БулфотоДнес в Европейския парламент одобрихме регламент, чийто докладчик бях

...
Снимка БулфотоДнес в Европейския парламент одобрихме регламент, чийто докладчик бях
Коментари Харесай

Ева Майдел: Малкият бизнес скоро ще може да разчита и на колективно финансиране от цяла Европа

Снимка Булфото

Днес в Европейския парламент одобрихме правилник, чийто докладчик бях за групата на ЕНП, който ще улесни доста финансирането на новаторски хрумвания и дребни бизнеси в целия Европейски Съюз, оповестява българският евродепутат Ева Майдел, представена от пресцентъра на ГЕРБ, съобщи вести.бг.

Приетите през днешния ден текстове улеснят събирането на средства за бизнес цели, тъй като платформите за групово финансиране така наречен краудфъндинг ще работят с идентични правила в целия Европейски Съюз, което ще обезпечи бистрота, правна отбрана и ниски разноски, акцентира тя, след приемането на регламента в Комисията по стопански и парични въпроси на Европейския парламент.

" Всеки човек или компания може да показа план на специфични онлайн платформи и по този начин да завоюва доверието на доста, въпреки и по-малки вложители, в това число и елементарни физически лица ", добавя Майдел.

Българският представител в Екологичен потенциал разяснява, че съществуват разнообразни типове групово финансиране. Най-популярните са с партньорско кредитиране, с дялов капитал и посредством даване на обезщетения, най-често под формата на продукта или ваучер за услугата, когато са подготвени.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР