Снимка: БулфотоДнес ще се проведе извънредно заседание на парламента. В

...
Снимка: БулфотоДнес ще се проведе извънредно заседание на парламента. В
Коментари Харесай

Парламентът заседава извънредно днес

Снимка: Булфото

Днес ще се организира изключително съвещание на Народното събрание. В средата на лятната си почивка депутатите се събират по гледище на Българска социалистическа партия, написа standartnews.com.

Според дневния ред Народното събрание първо би трябвало да гласоподава искане за нова актуализация на държавния бюджет поради рецесията с COVID-19 и парите, които кабинетът отпуска за битка с болестта.

И още опозицията упорства министър председателят Бойко Борисов да отиде в Народното събрание, дружно с вътрешния министър Христо Терзийски поради насилието над публицисти, протестиращи и партийни деятели по време на Националната конференция на ГЕРБ.

Големият въпрос е дали ще бъде обезпечен кворум, тъй като без регистрацията на ръководещите, Народното събрание няма да има нужните депутати за начало на пленарния ден.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР