Снимка БулфотоДнес ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа

...
Снимка БулфотоДнес ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа
Коментари Харесай

Става необичайно топло за януари

Снимка Булфото

Днес ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от северозапад, който за малко денем ще се ориентира от югозапад, съобщи " Стандарт " .

Сутрешните температури остават негативни - сред минус 7° и минус 2°, в София - към минус 4°, следобедните - сред 8° и 13°.

В планините ще е слънчево, с сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се усили. И там ще се затопли и оптималната температура в Боровец ще е към 6°, в Пампорово – към 5°, а в Банско – към 8°.

През нощта против четвъртък, със мощен северозападен вятър ще нахлуе по-студен въздух и температурите внезапно ще се намалят. На места не е изключено и едва да превали.

В петък вятърът ще отслабне, ще се ориентира от югозапад и ще стартира ново стопляне, по-съществено през почивните дни, когато са вероятни и валежи. В началото на идната седмица ще се задържи най-вече облачно, а дневните температури едва ще се намалят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР