Снимка БулфотоДнес по поречията на реките, в низините и в

...
Снимка БулфотоДнес по поречията на реките, в низините и в
Коментари Харесай

Дежурният синоптик Мартин Славчев обяви температури като за лято посред есен, но и една мрачна новина

Снимка Булфото

Днес по поречията на реките, в низините и в Източна България ще има ниска слоеста облачност или мъгла. След обяд видимостта краткотрайно ще се усъвършенства и облачността ще се раздра. Над Западна и Централна България през по-голямата част от деня ще е със забележителна висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 20° и 25°, в София - към 23°. Това е прогнозата на дежурния синоптик Мартин Славчев в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология, съобщи Блиц.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър, по високите и открити елементи от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра – към 13°.

По Черноморието облачността ще е забележителна. В утринните часове тук-там ще се образува мъгла. След обяд краткотрайно видимостта ще се усъвършенства и облачността ще се раздра. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 17-20°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 01.11.2018 слънцето ще изгрее в 07:00 часа и ще залезе в 17:20 часа. Продължителност на деня 10:20 часа.

На 01.11.2018 луната ще изгрее в – часа и ще залезе в 14:17 часа. Осветеност на диска в 0h UT 47 %. Фаза на луната: последна четвърт.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР