Снимка БулфотоДнес писах на премиерите на Гърция, Испания, Ирландия, Португалия,

...
Снимка БулфотоДнес писах на премиерите на Гърция, Испания, Ирландия, Португалия,
Коментари Харесай

Борисов: Писах на премиерите на редица държави да ни подкрепят за пакета “Мобилност”

Снимка Булфото

Днес писах на министър председателите на Гърция, Испания, Ирландия, Португалия, Словакия и Хърватия, както и на водачите на партии от ЕНП от тези страни, с молба да поддържат напъните на българските евродепутати за удължение на периода за диспути и разработване на едни по-балансирани и обективни ограничения по пакета " Мобилност ".

Това е написал премиерът Бойко Борисов в формалната си страница във  " Facebook ", заяви вести.бг.

" Благодаря на ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни, с който разговарях предходната седмица по тематиката, че взе поради причините против актуалните текстове, които му изложиха и евродепутатите от България, Унгария, Полша, Латвия и Литва. Таяни разгласи, че има правна неизясненост, откакто 2/3 от текстовете са отхвърлени от транспортната комисия и Европейският парламент на следващия ден още веднъж ще гласоподава дали пакетът да остане в дневния ред на тази пленарна сесия ", добавя Борисов.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР