снимка БулфотоДнес не е възможно да се случи военен преврат.

...
снимка БулфотоДнес не е възможно да се случи военен преврат.
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Политиците говорят за обединение само по време на празници

снимка Булфото

Днес не е допустимо да се случи боен прелом. Не е въпросът какъв брой е огромна и въоръжена Българската войска. Превратът се е правил от политизирани военни офицери. Това съобщи вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в предаването „ Неделята “ на Нова телевизия, съобщи вести.бг.

„ Нашето население е разединено. Въпреки, че има доста неща, които ни сплотяват “, означи той.

„ В последните 30 година българите се разделиха още повече. Вина за това имат политиците. Определено политическият хайлайф няма интерес народът да има обща идея. Такава идея е да не изчезнем като нация. Ние сме с на-застаряващото население в света и най-бързо циганизиращото се общество “, акцентира Каракачанов.

„ Политиците приказват за обединяване единствено по време на празници, само че това са празни приказки. Все още нямаме българска национална теория, в демографската злополука сме, би трябвало да се управлява безразборната раждаемост в гетата, а младите фамилии са оставени на произвола “, даде образци той.

На въпрос кой е предложил концесия за поддръжка за нова конституция, Каракачанов съобщи: „ Аз план за нова конституция не съм внасял. Ние единствено внесохме корекции и те бяха признати “, посочи вицепремиерът. Военният министър разяснява и антиправителствените митинги в страната.

„ Президентът да намерения дали с вдигнатият си пестник не налива масло в огъня и след това да дава рекомендации. На 2 септември имаше извънредно добре проведен сюжет за проливане на кръв против българските служители на реда. Полицаите бяха атакувани по доста способи, само че те резервираха успокоение. Провокаторите бяха 200-300 индивида, останалите стачкуваха спокойно. В София е обществена загадка кои партии заплащат за проведени митинги. Не полицията нападна, а част от протестиращите бяха отишли да търсят борба и окървавяване на митинга “, сподели още Каракачанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР