снимка БулфотоДнес беше направена първа копка за началото на строителните

...
снимка БулфотоДнес беше направена първа копка за началото на строителните
Коментари Харесай

Започва дългоочакваният ремонт на пътя Русе – Кубрат

снимка Булфото

Днес беше направена първа копка за началото на строителните действия на пътя Русе – Кубрат. В рехабилитацията на близо 47-километровия сектор ще бъдат вложени над 45 милиона лв.. Срокът за осъществяване е 10 месеца, съобщи БГНЕС.

На пътя Русе-Кубрат не е осъществяван повсеместен ремонт от 1982. Единствено е кърпен в сектора сред Русе и село Тетово през последните няколко години. Областеният шеф на Русе Галин Григоров посочи напъните, които са направени до момента от всички институции, с цел да може най-сетне да стартира рехабилитацията на пътя.

Част от средствата по плана са обезпечени посредством съфинансиране от страната. Пътят е основен за три области – Русе, Разград и Силистра.

За да завърши работата в период ще се работи по едно и също време в два сектора, разгласи членът на Управителния съвет на АПИ проф. Олег Асенов, който също участва на церемонията по първа копка на обекта. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР