Снимка БулфотоДжип на Гранична полиция грубо погазва Закона за движение

...
Снимка БулфотоДжип на Гранична полиция грубо погазва Закона за движение
Коментари Харесай

Бързи и яростни! Джип на Гранична полиция хвърчи с над 200км/ч по АМ „Тракия“

Снимка Булфото

Джип на Гранична полиция жестоко погазва Закона за придвижване по пътищата, движейки се с над 200 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “ на километри от Бургас. На куриозната обстановка се е натъкнал мъж, който рано тази заран се е придвижвал по аутобана в посока Бургас. Мъжът, който е изпратил видеозапис на нарушаването, се е возел на предната седалка на автомобил, движещ се зад Граничните служители на реда, написа флагман.бг. 

„ Шофьорът, при който се возех е отличен лидер. През повече от 20-те си години стаж зад кормилото няма нито едно нарушаване, горделив собственик на „ златен ваучър “ и извънредно умел. Видяхме джипа да се ускорява около нас в дясната лента и преценихме, че желаеме да разберем с какъв брой се движи. Ограничението на аутобана е 140 км/ч, а видеото, което адресирам действително стартира от скорост над 170 км/ч. “, разяснява създателят на видеото.

Гонката стартира на към 50 км от Бургас. Въпреки че се движат зад него с 30 км/ч над разрешената скорост, джипът на Гранична полиция продължава да се отдалечава. Автомобилът, който го преследва доближава до 200 км/ч., където скоростите на двете возила стартират да се изравняват. Тогава обаче лидерът на задната кола преценя, че е по-добре да се откаже, тъй като действително заплашва живота на останалите участници в придвижването. Джипът обаче отпрашва напред със същата скорост.

„ Шофьорът, с който се возих, съобщи, че е подготвен да заплати санкцията си за нарушаване на ЗДвП, в случай че бъдат санкционирани и граничните служители на реда. Все отново ние започнахме да преследваме техния автомобил, с цел да демонстрираме какъв брой жестоко погазват правилника “, разяснява създателят на шокиращото видео.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР