Снимка БулфотоДимитър Рачков си е купил земя в Еленския Балкан,

...
Снимка БулфотоДимитър Рачков си е купил земя в Еленския Балкан,
Коментари Харесай

Телеграф: Димитър Рачков си купи земя в Еленския Балкан

Снимка Булфото

Димитър Рачков си е купил земя в Еленския Балкан, в махала Кожлювци. До мястото обаче няма прокаран път, по тази причина артистът отправил настояването да се построи подобен. Рачков отправил настояването си по време на публично разискване на бюджета на община Елена, написа Телеграф.

Бургазлията се аргументирал, че сега достъпът до махалата, която няма нито един непрекъснат гражданин, е доста сложен. Става дума за 700 метра от по-голямото село Буйновци до Кожлювци, които са на трошляк. Махалата се оживява най-вече в събота и неделя, когато хората от Търново, Елена и другите градове в близост се прибират по родните си домове.

Там има единствено един регистриран непрекъснато живеещ. Въпреки, че една къща в Кожлювци коства сред 25 и 30 хиляди лв., Рачков е предпочел да купи единствено земя и самичък да построи вила.

Припомняме, че любимецът на Магърдич има първокласно имение в Твърдица. Според осведомени в него Митко вложил близо 200 000 лева Само градежът глътнал 100 бона, а с разноските по обзавеждане, подово отопление, камини, джакузита, озеленяване на двора и охранителната система, ситуирана из цялата постройка, сумата скочила двойно.

Двуетажната къща е издигната върху унаследен имот, наследен на комедийната звезда от неговата баба. Рачков обаче не обичал доста да отсадя в баровската си вила, защото тя ми навявала мемоари за някогашната му Мария Игнатова. Когато бяха дружно, двамата постоянно пътували до Твърдица, с цел да отмарят от софийската суетност.

Рачков към този момент се е включил към една от ловните дружинки на селото. Комикът не крие, че ловът го освобождава от напрежението в работата. Той обаче не си губи времето с малък дивеч, а върви на лов за глигани. Той също споделя, че е разпален по лова не толкоз поради убиването на животните, а зардаи времето, прекарано измежду природата, с компания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР