Снимка БулфотоДействително посещавам населени места в страната, тъкмо приключих среща

...
Снимка БулфотоДействително посещавам населени места в страната, тъкмо приключих среща
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Много хора желаят нов политически проект

Снимка Булфото

Действително навестявам обитаеми места в страната, таман завърших среща в Горна Оряховица, следва такава във Велико Търново, а по-късно не преставам към Русе. Това разяснява пред БНР Цветан Цветанов, някогашен вътрешен министър и началник на Евроатлантическия център за сигурност, във връзка медийни изявления, че на 19 април ще разгласи основаването на нова партия.

„ Това, което желаеме да осъществяваме посредством Евроатлантическия център за сигурност, е да създадем съответните разисквания на тематики, свързани с политики и това, което е написано в нашата неправителствена организация. Дейности, които са свързани със сигурността на страната и с евроатлантическите полезности, за които би трябвало от ден на ден и повече да приказваме, тъй като виждаме, че с подправените вести и хибридните офанзиви, с дезинформацията обществото бива заблуждавано “, разяснява Цветанов в  предаването „ 12+3 “ на стратегия „ Хоризонт “.

Срещите в страната „ са предпочитание на всички тези жители, които са в тези обитаеми места, да може да се дискутира по тези тематики, за които загатнах. И неслучайно ние направихме съответните първи събития, когато бяха на Евроатлантическия център “, сподели още той.

На въпроса дали ще прави партия Цветан Цветанов отговори: Мога да кажа, че на датата (19 април) – няма да върша партия.

„ Но пък няма да скрия, че са доста хората, които желаят да се направи нов политически план, който фактически да бъде на една по-здрава основа, за действителни политики и за политики, с които фактически да бъдат защитавани ползите на дребния и междинния бизнес “, добави той.

„ Към сегашния миг единствената ми сила е единствено за Евроатлантическия център за сигурност и възможното осъществяване на съответните събития във всяка една регионална точка на страната “, съобщи Цветанов в отговор на въпроса дали приготвя нова партия на друга дата.

„ Барселонската спекулация “

" Има интернационална обява в непозната преса – в Испания, и тъкмо по тази причина е тематиката за изказванията, че министър председателят Бойко Борисов има къща в Барселона. Поставят се въпроси, на които не бих могъл да отговоря ", уточни още Цветан Цветанови и добави:

„ Аз съм непосредствен до премиера, само че доста ясно съм разграничавал моите персонални задължения и другарски кръг, който имам, и хората, които фактически изповядваме едни и същи полезности, и това, което в персонален проект е правил, както министър председателят, по този начин също и всеки един свободен български жител.

Това, което сме имали като непосредственост, е било чисто и единствено само в политически и партиен проект и в ръководството, когато съм бил в изпълнителната власт “.

За мигрантската рецесия

Висши представители на Европейски Съюз бяха на място единствено часове след натиска върху външната граница на Евросъюза в Гърция и това демонстрира, че Европейска комисия фактически желае да не допусне това, което се случи през 2015 година, разяснява Цветанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР