Снимка БулфотоДецата - на видима възраст 10 и 12 години,

...
Снимка БулфотоДецата - на видима възраст 10 и 12 години,
Коментари Харесай

Освободени са децата, заловени за фалшива заплаха към папата

Снимка Булфото

Децата - на забележима възраст 10 и 12 години, прекараха часове в ареста поради подправената опасност към папата, заяви " Дарик ".

``
реклама

Вчера към 15 часа следобяд, преди началото на Призива за мир, с който настъпи кулминационната точка в формалното 2-дневно посещаване на папа Франциск у нас, на незабавния тел. 112 е постъпило анонимно позвъняване.

Детски глас е съобщил, че към делегацията ще избухне бомба и без други детайлности диалогът е завършил.

Полицията неотложно е подхванала ограничения по определяне на извършите на опасността, заяви представителят на Столична дирекция на вътрешните работи Светла Костадинова.

По думите й още в самото начало е било ясно, че става въпрос за детска смешка.

След като проверяващите локализирали мястото, откъдето е направено позвъняването, а точно махленски телефон в центъра на столицата, към мястото е изпратен патрул. Задържани са две деца на забележима възраст 10 и 12 години. Те са откарани в полицията за изясняване на съпричастността им към случая.

Няколко часа по-късно е открито, че те нямат общо с отправената опасност и са освободени. По неофициална информация задържаните деца са от ромски генезис. Полицията към момента търси причинителите на анонимната телефонна опасност.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР