Снимка: БулфотоДепутатите се събират на извънредно заседание днес. Те ще

...
Снимка: БулфотоДепутатите се събират на извънредно заседание днес. Те ще
Коментари Харесай

Извънредно заседание на парламента днес. Обсъжда се финансовата рамка за догодина

Снимка: Булфото

Депутатите се събират на изключително съвещание през днешния ден. Те ще разискват финансовата рамка на страната за идната година. Новият бюджет планува минималната пенсия за застрахователен стаж и възраст да се усили с 50 лв. до 300 лв., а оптималната с 240 лева до 1440 лева

Всички пенсии ще бъдат осъвременени с 5% от 1 юли следващата година. А от януари до март всички пенсионери ще получават добавка от 50 лв..

Заложено е нарастване на минималния застрахователен приход за самоосигуряващите се от 610 на 650 лева поради нарастване на минималната работна заплата. Максималният застрахователен приход остава 3000 лева

Обезщетението за развъждане на дете през втората година остава 380 лева Очаква се родителите да получат данъчно облекчение от 4500 лв. на данъчната основа или 450 лв. за домакинство с едно дете. За две деца облекчението ще бъде 900 лв..

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР