Снимка БулфотоДепутатите се отказаха от парламентарния контрол днес. Както изглежда,

...
Снимка БулфотоДепутатите се отказаха от парламентарния контрол днес. Както изглежда,
Коментари Харесай

Заради бойкота на БСП: Депутатите се отказаха от парламентарния контрол

Снимка Булфото

Депутатите се отхвърлиха от парламентарния надзор през днешния ден. Както наподобява, мотив за това е протестът на „ Българска социалистическа партия за България ”, които оповестиха, че напущат Народното събрание, до момента в който не бъдат изпълнени четири техни условия, свързани с Изборния кодекс.

Представителите на ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Обединени патриоти ” и „ Воля ” пък очевидно са решили, че няма смисъл да разхождат министрите до Народното събрание, заяви флагман.бг.

В началото на пленарното съвещание ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева разгласи: „ Във връзка с т.10 от седмичната стратегия – „ Парламентарен надзор ”, ви известявам, че плануваните за днешното съвещание въпроси и питания с вербален отговор са трансформирани във въпроси и питания с писмен отговор, отсрочени и оттеглени, заради което парламентарният надзор няма да се осъществя през днешния ден. Промяната на типа на отговорите на въпросите и питанията са отразени на интернет страницата на Народното събрание. Постъпилите писмени отговори на въпроси и питания до през вчерашния ден – 21 февруари 2019 година, са качени на интернет-страницата на Народното събрание в раздел „ Парламентарен надзор ” и техният брой е 100. Предстои да се отговори документално на 47 въпроса и 5 питания. ”

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР