Снимка: БулфотоДепутатът Павел Шопов получи наказание за едно заседание на

...
Снимка: БулфотоДепутатът Павел Шопов получи наказание за едно заседание на
Коментари Харесай

Павел Шопов получи наказание за едно заседание на парламента заради липса на маска

Снимка: Булфото

Депутатът Павел Шопов получи наказване за едно съвещание на Народното събрание поради липса на маска. Причината е, че няма маска. Отстраняването му за едно пленарно съвещание се случи по време на разглеждането на Закона за държавния бюджет на второ четене, оповестява " Евроком ".

Още при започване на съвещанието председателстващият Народното събрание Емил Христов помоли Павел Шопов да си постави маска и се поинтересува от здравословното положение на самостоятелния народен представител, тъй като той не помръдваше от мястото си, само че откакто квесторите го порвериха, се оказа, че той просто си стои и не дава отговор на водещия.

По-късно денем заместник-председателят на Народното събрание Валери Симеонов го предизвести, че е се обадил на РЗИ да алармира, че е без маска. След това Павел Шопов изиска да се изкаже по текстове на бюджета, само че Валери Симеонов не му даде думата, тъй като съгласно него депутатът не е в залата.

Депутати от Българска социалистическа партия се провикнаха от място, че има предпочитание за изявление от Павел Шопов, а Валери Симеонов им отговори ": " Не го виждам ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР