Снимка: БулфотоДалеч сме от процент на заболеваемост, който да налага

...
Снимка: БулфотоДалеч сме от процент на заболеваемост, който да налага
Коментари Харесай

Министър Вълчев: Няма да има дистанционно обучение в цялата страна, ще се затварят отделни училища

Снимка: Булфото

Далеч сме от % на заболеваемост, който да постанова затварянето на образователни заведения.

Това съобщи в Свищов днес  министър ът на  обучение то  Красимир Вълчев , съобщи Българска национална телевизия, представена от dunavmost.com.

По думите му няма да се стигне до прекосяване към  отдалечено образование  в цялата страна, само че при висок растеж на забели ще се затварят обособени учебни заведения и райони, сходно на грипните ваканции.

Вълчев добави още, че не се чака взрив на болни, а последните случаи са се заразили преди началото на образователната година и не са вследствие на взаимоотношението в учебната среда и в класните стаи.

" Карантинирани са по малко от 1/1000 от  възпитаници те, мащабът на системата е огромен - над 32 000 паралелки. Това, което имаме сега, са базови стойности, по отношение на които ще проучваме идващите резултати. Това са стойности, който не са резултат на това, че системата е отворила. Eпидемиолозите споделят, че не чакат взрив на заболелите. Да, ще се усили броят на инфектираните, само че в случай че се съблюдава рационалният комплекс от ограничения, това няма да се случи. Най-важна е персоналната отговорност ", поясни  министър ът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР