снимка: БулфотоДъжд на отделни места в неделя. Градусите ще достигнат

...
снимка: БулфотоДъжд на отделни места в неделя. Градусите ще достигнат
Коментари Харесай

До 13 градуса в неделя. На места ще вали

снимка: Булфото

Дъжд на обособени места в неделя. Градусите ще доближат 13. Ето я цялостната прогноза:

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще бъде малко по-ниско от междинното за месеца.

И през идващото денонощие ще се задържи най-вече облачно и мъгливо. На обособени места ще има слаби превалявания от дъжд или ръмежи. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток, в планинските региони - от югоизток. Минималните температури ще са от към нулата в Северозападна България, където сутринта са вероятни слаби поледици, до 10-12° по Черноморието. Максималните температури ще се най-вече сред 8° и 13°, по-ниски в северозападните региони.

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо, с краткотрайни разкъсвания на облачността по най-високите елементи. На места ще има слаби превалявания от дъжд, над 1600 метра - от сняг. Ще духа сдържан южен вятър. Максимална температура на 1200 метра - към 7°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, съвсем без превалявания. Ще духа сдържан източен вятър. Максимални температури на въздуха сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 11-13°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР