Снимка: БулфотоЧленът на Изпълкома на Българския футболен съюз Емил Костадинов

...
Снимка: БулфотоЧленът на Изпълкома на Българския футболен съюз Емил Костадинов
Коментари Харесай

Емил Костадинов за скандала: Не видях толкова расистски скандирания

Снимка: Булфото

Членът на Изпълкома на Българския футболен съюз Емил Костадинов избра да резервира безмълвие до петък по отношение на това дали той самият има желание да подаде оставка като част от ръководството на футболната централа.

" Ако приказваме за мач - окей. Друго няма да разясня. След петък ще разберете. Вие първи, най-честната телевизия сте ", съобщи Костадинов пред Би Ти Ви.

Той въпреки всичко не отклони въпросите за загубата на националите ни от Англия - най-тежката при домакинство, както и за разразилия се расистки скандал.

" Аз не видях толкоз расистки викания, но вие си знаете... Но 0:6 е доста огромен резултат против който и да е... Вие публицистите разбирате най-вече от футбол, тъй че вие предложете коренната смяна "

" Моето мнение е, че всеки в България може да прави каквото си желае. Не чувствам държавна интервенция, няма смисъл да се разяснява тази тематика. Всеки може да си приказва - както вие публицистите, по този начин и ние, по този начин и всички хора. Не имам предвид никого съответно ", съобщи още Костадинов след завръщането на младежките национали в Латвия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР