Снимка БулфотоЧетвъртък е последният топъл ден за тази седмица. Слънчево

...
Снимка БулфотоЧетвъртък е последният топъл ден за тази седмица. Слънчево
Коментари Харесай

Последен топъл ден за седмицата

Снимка Булфото

Четвъртък е последният топъл ден за тази седмица. Слънчево ще е съвсем над цялата страна. Облачността ще се усилва в хода на деня над Източна България. Вятърът пък ще бъде по-осезаем в Северозападна България. Температурите ще варират в интервала сред 9 и 14 градуса. В планините ще е слънчево и прохладно, със скорост напразно по откритите места до 40-50 км/ч, заяви Нова тв.

Драстично захлаждане чакаме в идващите дни. То настава с прекосяването на атлантически циклон от север на юг. Ще паднат дневните температури. Вятърът ще се усили с пориви до 70-80 км/ч в Източна България. Валежите ще стартират в петък. Ще завали дъжд, който с рухването на градусите ще минава в сняг. През нощта против събота и до обяд в първия ден от уикенда ще вали сняг. Снежната завивка в равнинните региони ще е сред 5 и 10 см, а в планините - до 15-20 см. Още в ранния следобяд в събота обаче преваляванията ще стопират.

Дневните температури ще паднат до минус 2 градуса в събота, а в неделя сутринта в Западна България термометрите ще демонстрират стойности до минус 10 – минус 12 градуса.

11 от станциите в страната регистрират замърсяване в ниските атмосферни пластове в четвъртък сутрин. В Русе, Горна Оряховица и Пловдив стойностите са най-значителни, само че единствено в Русе превишаването на допустимите равнища е съвсем 3 пъти над нормите. Динамичното време в идващите дни ще почисти атмосферата от замърсители.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР