Снимка: БулфотоБургаският апелативен съд е потвърдил наказанието от 25 години

...
Снимка: БулфотоБургаският апелативен съд е потвърдил наказанието от 25 години
Коментари Харесай

Бургаският апелативен съд потвърди: 25 години затвор за Теньо, пребил до смърт приятелката си Ивета

Снимка: Булфото

Бургаският апелативен съд е удостоверил наказването от 25 години отнемане от независимост на Теньо Енчев, пребил до гибел приятелката си Ивета на 16 юни предходната година пред очите на детето им, написа novini.bg.

Това оповестиха от съда през днешния ден. Според магистратите, наказването е заслужено. В претекстовете те показват, че убитата Ивета редовно е била измъчвана душевен и физически по време на съжителството си с наказания. Експертизата смята, че подсъдимият е нападателен и злопаметен. Убийството е осъществено с изключителна свирепост.

Теньо Енчев е наказан и да заплати на сина си, който е на 4 години, обезщетение от 200 хиляди лв.. Още 150 хиляди е кръвнината за майката на убитата жена. Решението на бургаските магистрати предстои на обжалване.

Припомнаме, Теньо Енчев бе обвиняем за това, че на 16.06.2018 година в гр. Айтос, обл. Бургас, в дом, находящ се на ул.„ Хаджи Димитър “, съзнателно умъртвил Ивета Т. с особена свирепост и по метод изключително непосилен за нея, посредством нанасяне на голям брой мощни удари с ръце (юмруци) и ритници в региона на главата, като й предизвикал черепно-мозъчна контузия, довела да тежък мозъчен оток с вклиняване на ниско ситуирани мозъчни структури в огромния тилен отвор, в резултат на което дамата е умряла (няколко часа по-късно в болницата), като действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР