Снимка: БулфотоБСП трябва да работи с Татяна Дончева и Движение

...
Снимка: БулфотоБСП трябва да работи с Татяна Дончева и Движение
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП може да излезе от Народното събрание на 2 септември, твърдо против ВНС

Снимка: Булфото

Българска социалистическа партия би трябвало да работи с Татяна Дончева и Движение 21, с АБВ, с Мая Манолова. За бъдещо ръководство има готови хора като Константин Проданов - наследник на наш приятел, като Любомира Ганчева и доста други, не старите муцуни. Естествено сме единни против Велико национално заседание, против отреченото ръководство на ГЕРБ, което желае да ни написа нова Конституция ", съобщи претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, представен от.

Според него човек да не поддържа митингите е като да не поддържа децата си. Кандидатът е разделил програмата си на вътрешнопартийни и управнически други възможности. Той счита, че печеливше решение за Българска социалистическа партия е да напусне Народното събрание на 2 септември, като незабавно предложи стратегия за ръководство. Основното в неговата персонална визия за Бълтария е: Добро обучение за ново качество на живот. Според него без това няма по какъв начин да имаме забележима цифрова стопанска система, на дребни предприятия с висока добавена стойност, на добре платени изнесени работни места, а още по-малко основаната на тях нова и по-справедлива обществена политика. " Това е новото ляво - в този момент би трябвало да мислим за след 20 година ", заключи той. По въпроса за коалиция с ГЕРБ, той дефинира партията на Борисов, който съпостави с Лукашенко, като АД. " Акционерно сдружение на клуб по ползи ", дорисува метафората си той в изявление за алената БСТВ. " Аз съм разгласен за универсалния неприятен в тази акция, ще остана в Българска социалистическа партия, до момента в който съм жив, в нея ще бъдат моите деца и техните деца. Това е партията на бъдещето ", приключи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР