снимка БулфотоБСП по-добре да не дава съгласието си кабинет на

...
снимка БулфотоБСП по-добре да не дава съгласието си кабинет на
Коментари Харесай

Кутев: По-добре е БСП да не дава съгласие за правителство на ИТН

снимка Булфото

Българска социалистическа партия по-добре да не дава единодушието си кабинет на " ИТН ". Това разяснява представителят на служебния кабинет Антон Кутев.

" Ситуацията в комплицирана и е добре да имаме държавно управление, само че не непременно. Предложеният състав на Министерски съвет, дружно с нежеланието на Има Такъв Народ за документално съглашение, задава неяснотои и приказва за неустойчивост. Кое подсигурява, че политиките на Българска социалистическа партия ще бъдат изпълнени? На почтена дума ли да имаме вяра?!? Това, което написа в декларацията на Има Такъв Народ, няма нищо общо с целите ма Българска социалистическа партия ", добави той.

" Смятам, че допустимо най-скоро би трябвало да се свика Конгрес на Българска социалистическа партия и Нинова да подаде оставката си! Може по-късно да бъде избрана отново, само че този акт е редно да бъде изработен. Колкото до активността на служебното държавно управление, то извърши главната си активност. Нещо повече- съумя да разкрие редица нарушавания, да разбие доста корупционни схеми, както и да ограничи купения избор ", акцентира Кутев, по Он Ер. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР