Снимка: БулфотоБСП и ГЕРБ се скараха в пленарна зала за

...
Снимка: БулфотоБСП и ГЕРБ се скараха в пленарна зала за
Коментари Харесай

Страсти в парламента! ГЕРБ към социалистите: Смирете се

Снимка: Булфото

Българска социалистическа партия и ГЕРБ се скараха в пленарна зала за транспортния отрасъл и защитил ли е министър председателят Бойко Борисов ползите му или не. Правителство ни пропиля опцията да работи на равнище Съвет на Европейски Съюз в отбрана на българските превозвачи, атакува ръководещите депутатът от Българска социалистическа партия Димитър Данчев.

Законът " Макрон " постанова тежки рестрикции за тежкотоварния транспорт и ще докара до унищожаването му. Заплашеният от заличаване бранш образува 17% от брутния вътрешен артикул на страната ни и обезпечава претовареност на над 190 хиляди души, уточни Данчев, написа Блиц.

Мерките, препоръчани от Франция, ще лишат голям брой заети в бранша от работа. Българското държавно управление не е изпратило нито едно изказване по тематиката до този миг, възмути се още веднъж Данчев. Припомняме, през вчерашния ден на брифинг Българска социалистическа партия упрекна държавното управление, че не е защитило ползите на българските превозвачи и че ги е предало.

Българското държавно управление пропиля една година, без да работи за основаване на коалиция от страни, които да се опълчват на тези страни от Европейски Съюз, които поддържат закона Макрон, сподели още социалистът.

Депутатите от ГЕРБ реагираха на обвиняванията. Утре няма да има митинг на българските превозвачи, а спокойно шествие в поддръжка на държавното управление, сподели Станислав Иванов. Той напомни вчерашната среща на отрасловия министър Ивайло Московски с сектора. Помагате ли вие на българския транспортен отрасъл или не, попита той. Господа, смирете се, до момента в който българското държавно управление си прави работата, прикани Иванов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР