Снимка БулфотоБратът на бъдещия главен прокурор Иван Гешев- Георги не

...
Снимка БулфотоБратът на бъдещия главен прокурор Иван Гешев- Георги не
Коментари Харесай

Фрог: Братът на Гешев не е сред личната охрана на президента

Снимка Булфото

Братът на бъдещия основен прокурор Иван Гешев- Георги не е измежду персоналната защита на президента Румен Радев. Това научи Фрог нюз от източници в НСО. Така чиновниците опровергаха думите на Бойко Борисов.

Георги Гешев работи в НСО от дълги години, доста преди името на Иван Гешев да попадне в медиите. Дори е бил и основен воин на филм на Българска национална телевизия преди близо 10 години. В момента той е шеф отдел. „ Каквото прави за Радев, това е правил и за предходните президенти “, разясниха чиновници. По думите им той се занимава с бойни изкуства и е един от уважаваните гардове. Твърди се, че връзките сред двамата братя не са прекомерно топли. Проверка на Фрог демонстрира, че той е работил по времето на Георги Първанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 1 минута) Рейтинг: 1570 | Одобрение: -4665 Тези фрог са непоносим комунистически жълт компроматен парцал! Както и 19мин! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY.  0  0 Варна (преди 1 минута) Рейтинг: 67427 | Одобрение: 34917 то че Борисов приказва каквото му падне е ясно. Вече 2 пъти го осъждат за клюка, че интригантства на дребно. Само не разбрах какво значение има това даже братът на Гешев да е охранител на Радев. Ако за Борисов това кой на кой е брат, сестра, кум, сват има някакво значение значи работата е доста сбъркана.  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР