Снимка БулфотоБойко Борисов предупреди за огромен проблем с ваксините и

...
Снимка БулфотоБойко Борисов предупреди за огромен проблем с ваксините и
Коментари Харесай

Борисов: Комунистите най-много обичат парите на другите, умират да вземат парите на хората

Снимка Булфото

Бойко Борисов предизвести за голям проблем с имунизациите и се заяде за следващ път с БСП. Няма по-човешка партия от нашата. Новите лица на Радев са добре забравените лица на комунистите или на децата им. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборната си обиколка из страната.

Борисов се похвали още, че за 10 години са вдигнали два пъти повече Брутният вътрешен продукт.

Борисов не подмина и имунизациите против Ковид.

" Убиха имунизационния проект . Делта, като пристигна ще са изтекли периодите за имунизациите, повторно Европейска комисия няма да ни се върже, тъй като аз ходих и им се молих за ваксини.  Сега внезапно България има 3 млн. ваксини на склад, а като им мине периода ще видите какво знамение ще стане.  За това не желая да съм прав “, разяснява Борисов.

" Добре, че и Автомагистрала " Хемус “ я предплатихме, в този момент се чудят по какъв начин да я спрат и да вземат пари. Комунистите най-вече обичат парите на другите. Те умират да вземат парите на хората.  Те са доста забавни, постоянно са за Съветския съюз, само че децата им учат на Запад “ , сподели още той, написа bgonair.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР