Снимка: БулфотоБлондинката с ангелски глас Деси Слава вече не е

...
Снимка: БулфотоБлондинката с ангелски глас Деси Слава вече не е
Коментари Харесай

Прекрасна новина за певицата Деси Слава. Тя е

Снимка: Булфото

Блондинката с благ глас Деси Слава към този момент не е толкоз руса, колкото са привикнали да я гледат почитателите й. Тя акцентира на внезапна смяна във визията си, която несъмнено й отива, написа Блиц.

Деси потъмни корените си в пепепеливо и сивкаво кафяво, а надолу остави русите си букли. Този резултат се споделя " бездънен корен ". Мамчето най-вероятно желае да разведри живота си с позитивна смяна и косата постоянно е измежду най-хубавите помощници в това. 



От известно време се мълви, че снажната фолк дива е свалила много килограми след раждането.  Тази фотография потвърждава, че това са единствено легенди и Деси към момента е пухкава като преди. Има няколко версии за внезапното качване на килограми. Едни споделят, че певицата се е тъпчела с анти-депресанти, други настояват, че е хормонален дисбаланс, а трети просто мислят, че визията й се дължи на благополучен живот, купони и по-малко време за поддръжка. Къде е истината - не се знае. Деси към момента не е дала нито едно изявление след раждането на втората й рожба.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР