Снимка БулфотоБлагодаря на всички институции, които реагираха бързо. Предвид създалата

...
Снимка БулфотоБлагодаря на всички институции, които реагираха бързо. Предвид създалата
Коментари Харесай

Томислав Дончев за истерията с децата: Всякакви глупости съм виждал, но това мина всички граници

Снимка Булфото

Благодаря на всички институции, които реагираха бързо. Предвид създалата се обстановка, беше сторено всичко, с цел да се възстановява обстановката. Занятието, което практикувам, ме е предиздвикало да не съм толкоз сензитивен – слушал съм всевъзможни нелепости. Не знам обаче по какъв начин може образовани хора да ме питат " Ще ми лишават ли детето, в случай че нямам кола " или " Ще ми лишават ли детето, в случай че пуша ". Това сподели на брифинг в Министерски съвет вицепремиерът Томислав Дончев във връзка суматохата в няколко града, при която родители опразниха учебни заведения поради клюки, че ще им бъдат отнети децата, съобщи Канал 3.

Това има всички белези на всеобща нервност. Това не се случва от единствено себе си, това е добре проведено. И не, не сме го проспали, следим го от няколко месеца, в това число и със службите. Това е доста добре режисирано мероприятие, проведено в обществените мрежи. И различен път са опитвали – като да вземем за пример със клюки, че се пускат токсини от самолети, само че този път е сполучливо, тъй като българинът е доста сензитивен за децата си – " Торбалан идва през нощта и взема децата ". Защо да ги вземаме, какво да ги вършим? Трябва да успокоим хората, в тази ситуация става дума за ирационални страсти, съобщи Дончев.

Намираме се в предизборна обстановка и опитът ме е научил да бъда доста сензитивен към всичко, което се случва в такава обстановка. Всичко има граници. Всякакви нелепости съм виждал, само че това мина всички граници. Това има за цел да държи хората в съмнения, суматоха и боязън, а това към този момент не е политически въпрос, разяснява вицепремиерът, като прикани медиите да оказват помощ истината по случая да излезе нескрито.

Има и външни, и вътрешни фактори, които провеждат това. Със сигурност има присъединяване на пастори в проблематичните региони. Надявам се, откакто службите си приключат работата, и останалото да бъде обявено, съобщи Томислав Дончев.

Той разяснява и информацията, че чиновник в пресцентъра на Министерството на защитата е взел участие в разпалването на нервността с децата. Разговарях с сътрудника Каракачанов, той даде обещание да ревизира и да вземе ограничения. Доколкото знам, това не е единственият чиновник на държавна работа, който има съпричастност, което е неприемливо, акцентира Дончев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР