Снимка: БулфотоБившият наставник на Левски, Славия и Ботев (Пловдив) Велислав

...
Снимка: БулфотоБившият наставник на Левски, Славия и Ботев (Пловдив) Велислав
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Акциите на Левски нямат никаква стойност, дават се тук и там

Снимка: Булфото

Бившият ментор на Левски, Славия и Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов дълго време пазеше безмълвие за протичащото се при " сините ". Днес бе посетител в Българска национална телевизия и запълни ефира с лафовете си, написа Блиц.

" В последните години много неща в Левски бяха покрити в мъгла и не бяха ясни. Политиката на клуба се изкриви - взимат се чужденци, кой ги води, по какъв начин идват, доста неясноти. Бих нахокал хората, които работят в клуба през последните 8-10 години. Левски беше съвсем чист, когато Тодор Батков се отдръпна. Акциите нямат никаква стойност, дават се тук и там. Появи се преди време някаква жена Диана, приказва си някакви нелепости с почитателите, каква беше - не се разбра ", стартира Вуцов.

" Емил Спасов още играе за ветераните, във форма е. След 10 години може да извикаме Франсис Нар да играе за ветераните. Изгуби се достоверността на клуба. Бях 10-годишен пикльо, ходя по улицата в квартал " Хаджи Димитър ", срещам Емо Спасов и желая да го пипна. Това е Емо Спасов! Сега до кого да се докоснеш? ", продължи някогашният треньор на " сините ".

" Левски не е предмет, не е човек, с цел да се избавя. Левски е основан, с цел да му се радват хората. В последните години се приказва единствено за акции, за акционерното сдружение. " Фенове " е разтегливо разбиране, имаше фенско разединение, доста хора от тези почитатели се демонстрират, вживяват се в нещо, дават мнение. Това не е вярно!
ЦСКА също е гранд на България. Да, с 50 години е след нас, несъмнено са и с 50% по-малко от нас като количество почитатели, само че отново имат доста почитатели ", сподели още Вуцов.

" Само с почитатели, единствено с дарения няма да стане. Демокрацията е до вратата на съблекалнята, по този начин споделяше татко ми. Нека има ясни акционери и да има явен финансов шеф. На " Герена " се носят митове за това кой по какъв начин е пристигнал и кой го е довел. Търкаш очи и се чудиш дали не сънуваш.

Ще ви опиша една история: Свършва договорът на национала Георги Костадинов с клуба, отива той да преподписва и Диана Иванова му споделила: " Вчера те гледах, не беше толкоз добър и няма да ти подпиша контракта ". А той се е схванал с Даниел Боримиров. И не подписа и си потегли. Това не е легенда, същинска история е, подписвам се под нея ", продължи Вили.

" Не имам вяра да се стигне до банкрут. Не може Левски да го има всеки, Наско Сираков може да има краткотрайно акциите, само че той няма средствата за Левски, което не е срамно - друго е работил. Главен акционер на Левски в България могат да бъдат 4-5 индивида. 

Сполучлив вид е Лудогорец, където е Кирил Домусчиев и всички слушат него. В Левски мощните години бяха, когато бяха Майкъл Чорни и Батков. После пристигна приказката " доста баби, хилаво бебе ", приключи Вуцов.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР