Снимка: БулфотоБившият генерален директор на Лукойл България Валентин Златев изпрати

...
Снимка: БулфотоБившият генерален директор на Лукойл България Валентин Златев изпрати
Коментари Харесай

Валентин Златев: Никога не съм участвал в разговор между Корнелия Нинова и Васил Божков

Снимка: Булфото

Бившият общоприет шеф на " Лукойл България " Валентин Златев изпрати отворено писмо до медиите, обвързвано с обвиняванията от последните дни против него.

Припомняме, че бизнесменът получи призовка от прокуратурата като очевидец и се чака да се яви там на 22 юни в 10:30 часа, написа Блиц 

Публикуваме писмото на Валентин Златев без редакторска интервенция:  

По мотив клеветите към името ми, държа да заявя следното:
 
1. Никога не съм взел участие в диалог сред Корнелия Нинова и Васил Божков. Това са тотални нелепости, които отхвърлям да разясня.

2. Във връзка с опитите на известни и незнайни политици да бъда присъединен към така наречен „ олигархия на прехода “, декларирам, че в течение на 20 години съм бил управител на едни от най-успешните български предприятия, вложили над 3,6 милиарда $ в България.

За този интервал те са внесли в хазната директни и косвени налози за над 21 милиарда $, разкрили са директно или посредством свързани с тяхната активност производства над 13 000 работни места и постоянно са спазвали прецизно всички закони.

Ако въпросните господа не могат да създадат разлика сред управител и притежател, ги поучавам да се извърнат към някой от многочислените високопрофесионални български адвокати, които да им оказват помощ да схванат тази разлика.

3. По мотив спекулациите по отношение на идните ми свидетелски показания, имам вяра, че България е правова страна, член на Европейския съюз, и заявявам, че постоянно съм спазвал нормите на закона.

С ясното схващане, че съм обществена персона, постоянно през годините съм подминавал с безмълвно самообладание многочислените злоупотреби с името ми. Смятам обаче, че към днешна дата всички граници на толерантност са преминати.

Не знам защо съм „ идващият “, само че идващият ми ход е да защитя правата си по правосъден ред.
 
 
Валентин Златев
 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, трябва
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР