Снимка: БулфотоБелгийски арестант се самоуби в Бургаския затвор, съобщава Флагман.По

...
Снимка: БулфотоБелгийски арестант се самоуби в Бургаския затвор, съобщава Флагман.По
Коментари Харесай

Белгиец се самоуби в Бургаския затвор

Снимка: Булфото

Белгийски задържан се самоуби в Бургаския затвор, оповестява " Флагман ".

По информация на медията, той е бил доста значим за органите на интернационалната сигурност. Нашите управляващи са били виновни да го трансферират на европейските служби, с цел да бъде съден.

Около 20 часа в понеделник арестантът е висящ на прозореца на килията си, обесен с навързани елементи от личното си облекло. Той е оставил предсмъртно писмо, в което изяснява аргументите, провокирали тази гибел в български затвор.

До Флагман.бг доближи информация, че казусът ще провокира нова инспекция  на управлението на пандиза от Инспектората на Правосъдното министерство, защото е невиждан.

Арестуваният у нас поради интернационалните финансови измами белгиец бил настанен в крилото със пандизчии, само че по неразбираеми аргументи е бил качен в общия корпус на лишените от независимост и подложен в обособена килия.

По информация на Флагман.бг той бил вегетарианец и упорствал да не му дават от нашето месо. Психически се чувствал доста зле и желал да го изповяда свещеник. Белгиецът приел като подигравка обстоятелството, че вместо равин, управлението му изпратило български православен поп.

Скандалът с чужденеца идва като похлупак на разправиите, които текат вътре в управлението на самия затвор. От предходната седмица там е отстранена значима фигура, обвързвана със сигурността, само че в този момент компроматите текат и за самия шеф Бранимир Мангъров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР