Снимка: БулфотоБългарските служби продължават работата по установяването на маршрута и

...
Снимка: БулфотоБългарските служби продължават работата по установяването на маршрута и
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Терористът от Нова Зеландия е пребивавал сам у нас

Снимка: Булфото

Българските служби не престават работата по установяването на маршрута и контактите на терориста от Крайстчърч у нас. Той е бил в България предходната година като е посетил исторически обекти свързани с Освобождението, написа novini.bg.

Върху оръжието му бяха открити надписи на кирилица и имена на български места, където са се водели решителни борби по време на Руско-турската война като Шипка и Булаир.

За в този момент данните сочат, че той е обитавал самичък у нас, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Той участва на празника на конната полиция на Тодоровден.

Той се отбелязва с обичайните надпревари и демонстрации в столичния квартал " Бенковски ", по самодейност на Столичната дирекция на вътрешните работи и с поддръжката на Столична община.

Постановен е контакт с партньорските служби, открит е целият маршрут на придвижване на територията на страната и в този момент се ревизират съответни данни и връзки. Но желая да успокоя към този миг, че изрично няма данни за някаква активност, обвързвана с тероризъм на територията на България. Сега се ревизират местата, където той е преспивал, имаме информация. Тепърва продължава работата на сътрудниците да се откри, въпреки всичко е бил една седмица, с цел да можем да проверим дали се е срещал с български или непознати жители, в случай че е имало на територията на страната, съобщи Ивайло Иванов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР