Снимка БулфотоБългарската държава не ме подкрепи при кандидатстването ми за

...
Снимка БулфотоБългарската държава не ме подкрепи при кандидатстването ми за
Коментари Харесай

Калфин се оплака: България не ме подкрепи за шеф на ОЛАФ

Снимка Булфото

Българската страна не ме поддържа при кандидатстването ми за общоприет шеф на ОЛАФ. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният вицепремиер Ивайло Калфин.

Там, докъдето можех самичък да стигна, съумях да стигна. Не би трябвало да се усещаме второ качество хора, добави той.

Калфин разяснява и обстановката с митингите на хората с увреждания. Страшно неприятно е това, което виждаме сега – едни хора с увреждания да се опълчват на други. Тук е мястото на страната – да подреди една ясна и обективна система. Очевидно липсва ролята на страната. Промените в системата би трябвало да бъдат цялостни – тъкмо от промени на парче стигаме дотук, съобщи някогашният обществен министър.

Той уточни, че не знае какво има поради министър председателят с думите си, че европейските страни би трябвало да затворят границите си. Не мога да схвана тъкмо защо става въпрос – границите и е момента би трябвало да са затворени. Има ред, по който бежанците би трябвало да идват. Може би министър председателят има поради увеличение на бюджета за граничната работа ФРОНТЕКС, уточни Калфин.

Трябва да бъдат взети ограничения, тъй като сега Европа зарежда една голяма мрежа от трафиканти на мигранти. Процесът последователно стартира да се овладява. ЕВропа по такива тематики може единствено дружно да работи, сподели още Ивайло Калфин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР