снимка БулфотоБългария не може да се лиши от статута си

...
снимка БулфотоБългария не може да се лиши от статута си
Коментари Харесай

Каракачанов: Не можем да се лишим от статута на страна, производител на ядрена енергия

снимка Булфото

България не може да се лиши от статута си на страна, произвеждаща нуклеарна сила. Тя би трябвало да бъде страна, която развива нуклеарна енергетика, сподели в Плевен вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. Той акцентира, че за него планът „ АЕЦ Белене “ не е изгубена и безсмислена идея, съобщи.

" България не може да се лиши от статута си на страна, произвеждаща нуклеарна сила, съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов и още:

" Проектът " Белене " беше спъван по безусловно политически аргументи, външнополитически аргументи. Тук не би трябвало да има обстановка. Това, което споделям и по тематиката Македония - българският интрес над всичко. За мен планът " Белене ", не е изгубена идея и не е безсмислена идея. И когато си направил едни вложения и на едното място, и на другото място, този въпрос да си го връщаш отново, от нулева точка да почваш да го обсъждаш не знам дали е най-целесъобразно. Действително са вложени доста пари в плана " Белене ". Тук поражда въпроса, тази инвестиция, която въпреки всичко е част от средствата, които българинът е отделил и то от 30 години насам, че и повече какво вършим с тях? Да, има избрани външнополитически съображения по тази тематика, само че аз задавам въпроса: " А българският интерес къде е? Някой предлага ли обезщетения за едно или друго деяние? ". Ако предлага, да седнем и да го обсъдим, но в случай че не предлага, дайте да си вървим по дневния ред на нашето общество. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР