Снимка: БулфотоБългарин се оказа авторът на компромата срещу протеста, публикуван

...
Снимка: БулфотоБългарин се оказа авторът на компромата срещу протеста, публикуван
Коментари Харесай

Сашо Диков разкрива: Българин се оказа авторът на компромата срещу протеста, пуснат в испанския „АВС“ и препечатан от медиите на Пеевски

Снимка: Булфото

Българин се оказа създателят на компромата против митинга, оповестен в испанския уебсайт „ АВС “. Припомняме ви, че в него се приказва по какъв начин Васил Божков заплаща на водачите на антиправителствения митинг, като зад него стои също по този начин президентът Румен Радев, който пък е подвластен от съветските секрети служби, написа.

Информацията бе стремително препечатана като по команда от всички жълти уеб сайтове и медии, свързани с премиера Бойко  Борисов и  депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Авторът на публикацията се е подписал като Рафаел Алварадо.

Журналистът Сашо Диков  от „ Евроком “ прави връзка с него и той се оказва с презиме Димитров. В началото въпросният Димитров, който в същото време е и почетен консул на Колумбия, се съгласява за изявление, само че по-късно отхвърля по неразбираеми аргументи. Не дава пояснение за това какви доказателства има за изказванията си във въпросната обява. Уточнява единствено, че от няколко дни към този момент не е консул.  

Адвокат Николай Хаджигенов от „ Отровното трио написа във Facebook по този мотив:

„ Опс, още веднъж с 200?

Прословутата " публикация " в испанския АВС препечатана от де що има кафяви/про държавни медии е писана от техен сътрудник, който комфортно е икономисал фамилното си име, което е....Димитров и който живее или работи на следният адрес: София, ж.к " Яворов ", бл.43 и е кафява от горната страна до долу, несъмнено.

По мотив обявата в " АВС " журналистът Георги Готев от " Евроактив " предизвести във Facebook преди няколко дни: " Борисов се пробва да подкупи непознати медии да разгласяват публикации на основата на неговите (на Пеевски) опорки. Досега единствено испанският ABC, вестникът на носталгиците на Франко, си изцапа ръцете с такова нещо. Интересно е има ли държавна поръчка за държавен пиар, по какъв начин е взето решението, кой е спечелил. Ако се разкрие през днешния ден, ББ би трябвало да подаде оставка на секундата ".

Само ден по-късно предизвестие идентична публикация със същите тези се появи в румънския уебсайт: ”Romania Libera ”. Журналистът Владимир Береану бързо изясни пред Фрог, че в материла са събрани текстове от българския Блиц, който намерено пропагандира политиката на корпулентния предприемач и народен представител Делян Пеевски и ръководещите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР