Снимка: БулфотоАвтобусите по линия 22 и 41 на Градския транспорт

...
Снимка: БулфотоАвтобусите по линия 22 и 41 на Градския транспорт
Коментари Харесай

Сигнализират за разредени курсове на автобуси 22 и 41 във Варна, от Градски транспорт отрекоха

Снимка: Булфото

Автобусите по линия 22 и 41 на Градския превоз във Варна са дребни и с разредени курсове. Това написа до Moreto.net нашата читателка Антоанета.

По думите й двете линии пропущат и курсове в интервала 17:30-18:30 часа.

" Линии 22 и 41 в последните два месеца в интервала 17:30-18:30 часа непрекъснато имат пропуснати курсове. Когато пристигна идващият рейс се препълва още от първа спирка - ЖП гара, от центъра и Тракия. Чакащите не могат да се качат, защото рейсовете са дребни, жителите се карат с контрольорите и водачите. Защо по тези 2 дълги линии се пускат единствено дребни рейсове, и за какво са разредени курсовете? ", написа Антоанета.

За да разберем каква е повода за проблемите с двете линии, Moreto.net се свърза с шефа на Градския превоз в морската столица инж. Злати Златев.

Той отхвърли посочените линии да са пропущали курсове, само че призна, че има проблем с рейс №22.

Линии 22 и 41 не са с разредени курсове, 41 постоянно се е движила с рейс соло, само че при 22 фактически има смяна. Поради дефицит на съчлени рейсове от време на време пускаме вид соло (по-малък автобус) поради проблеми със скоростните кутии и моторите на съчлените рейсове и старите мерцедеси, които са по-големи, изясни инж. Златев.

По думите му до края на месеца казусът с рейсовете, движещи се по линия 22 ще бъдат позволени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР