Снимка БулфотоАпелативният специализиран съд не пусна Евгения Банева от ареста,

...
Снимка БулфотоАпелативният специализиран съд не пусна Евгения Банева от ареста,
Коментари Харесай

Съдът отказа да пусне от ареста Евгения Банева

Снимка Булфото

Апелативният профилиран съд не пусна Евгения Банева от ареста, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Сред причините, с които Банева изиска да излезе от ареста бяха и тези, че е майка на три малолетни деца.

“Децата са във Франция, защото те са възпитаници и защото са почнали образователната година още преди задържането на Баневи. Децата са на грижите изначало на техни другари, след това отишла едната баба, след това другата баба, след това една братовчедка, след това друга братовчедка, само че тези родственици едно е да отидат веднъж даже за 2-3 седмици, нищо че имат фамилии и деца, само че ти не можеш да ги караш незнайно какъв брой пъти да бъдат там. А децата са дребни, близнаците са 9-10-годишни, сестра им е също малолетна. Колкото да са виновни децата, това е един голям стрес за тях. Пускането й на нея даже под „ домакински арест “, даже под гаранция, даже със възбраната да пътува ще й сътвори опция да направи организация в цялата тази работа ”, изясни пред публицисти юристът й Татяна Дончева преди да се произнесе съдът.

Според отбраната процесът изначално е миниран за присвоително закононарушение.

БГНЕС напомня, че фамилията предприемачи Николай и Евгения Баневи бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура на 6 декември 2018 година

Те са в ареста по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни и длъжностни закононарушения и пране на пари.

Майката на предприемача Мария Банева също се снабди в обвиняване. 77-годишната жена ще дава отговор за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения, заграбване и пране на пари. Мария Банева остана на независимост против 10 хиляди лв. гаранция.

Николай Банев към този момент изиска да излезе на независимост, само че и първоинстанционният Наказателен съд, и Апелативният спецсъд му отхвърлиха.

Междувременно стана ясно, че Инициативен комитет е решил да издигне кандидатурата на Евгения Банева на евровота през май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР