Снимка: БулфотоАнглийски футболен запалянко почина в София, след като беше

...
Снимка: БулфотоАнглийски футболен запалянко почина в София, след като беше
Коментари Харесай

Починалият англичанин в София е футболен запалянко, други двама са били бити

Снимка: Булфото

Английски футболен ентусиаст умря в София, откакто беше признат в болница в несъответстващо положение. В лечебното заведение мъжът се е държал нападателно към лекарския екип и се е наложила намесата на полицията. Още два случая са станали в София с футболни ентусиасти през миналата нощ, написа БНР.

Починалият британски жител е бил признат тази заран в " Пирогов ", откакто е бил открит в несъответстващо положение. Той е бил взет от кола за спешна помощ и закаран до болничното заведение.

Малко по-късно в болничното заведение той почнал да буйства като е нападнал дежурния лекарски екип с нецензурни обиди. На място е дошъл екип на полицията, който е съумял да възстановява обстановката. Малко по-късно преди да бъде закаран в РПУ на британския жител му е прилошало, като на място са били извикани 2 нови екипа на Спешна здравна помощ. Английският жител обаче е умрял.

Други два случая с британски почитатели от миналата нощ също са провокирали намесата на полицията.

Късно нощес на две места в София са открити двама последователи на британския футболен тим, които са били нападнати и бити. При първия случай мъж от Англия е потърпевш на улица " Кърниградска ". Той отказал намесата на незабавна здравна помощ. При втория случай различен англичанин е атакуван и обичай на кръстовището на улиците " Солунска " и " Цар Асен I ". Оказана му е здравна помощ, след което е бил освободен.

Заради днешната футболна среща сред тимовете на Англия и България полицията в София подхваща съществени ограничения за сигурност, засилено полицейско наличие и наличие на жандармерията има в целия център на града.

Тази вечер България приема тима на Англия на Националния стадион „ Васил Левски “ в среща от евроквалификациите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР