снимка БулфотоАлергиите са абсолютно противопоказание за лекарството Ремдесивир“. Първоначално Ремдесивир“ ще бъде

...
снимка БулфотоАлергиите са абсолютно противопоказание за лекарството Ремдесивир“. Първоначално Ремдесивир“ ще бъде
Коментари Харесай

Проф. Мутафчийски: Алергиите са абсолютно противопоказание за лекарството „Ремдесивир“

снимка Булфото

Алергиите са безусловно противопоказание за лекарството „ Ремдесивир “. Първоначално „ Ремдесивир “ ще бъде употребявано за тежко болни, които са в интензивното поделение. Това сподели началникът на Военномедицинска академия (ВМА) и ръководител на Националния действен щаб генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски пред публицисти по време на разпределянето на лекарството „ Ремдесивир “ на районните здравни инспекции, съобщи.

„ Естествено, че не може безусловно всички хора да се възползват от „ Ремдесивир “, най-малкото поради лимитираното му количество, пък и не е належащо при пациенти, които са със едва изявени признаци, които са подобаващи за домашно лекуване. Първоначално това е за тежко болни, които са в интензивното поделение “, уточни още той.

Професор Мутафчийски изясни, че не може да даде точна статистика и брой на хората, на които е помогнало лекарството, като разясни: „ Цялото количество, което сме имали ние, във ВМА, към този момент е изчерпано “.

Относно това, дали ще стигнат новите доставки, той съобщи: „ Никога не стигат някои неща, само че за тежко болните това ни дава успокоение в околните дни да посрещнем идната пратка “.

Ген.-майор Мутафчийски означи, че следва да се види какво количество от медикамента ще има за ВМА “.

„ Противопоказанията са много дискутирана тематика, за този препарат, само че още веднъж може да се каже сигурно, че алергичните реакции са безусловно противопоказание за използването на този препарат “, разяснява още началникът на ВМА.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР