снимка БулфотоАко планирате пътуване до България, трябва да избягвате районите

...
снимка БулфотоАко планирате пътуване до България, трябва да избягвате районите
Коментари Харесай

Великобритания към своите граждани: Пазете се от джебчии в България, внимавайте и с таксиметровите шофьори

снимка Булфото

Ако планирате пътешестване до България, би трябвало да избягвате регионите на антиправителствени протести, които могат да ескалират без предизвестие. Това поучава формалният държавен уеб страница на Англия в секцията „ Съвети за пътуващите в чужбина “. Оттам прецизират, че съществени точки на митингите са регионът към Народното събрание и президентството, съобщи.

" Бъдете бдителни и за джебчии, обири на чанти и улични набези против гости, изключително в градските центрове и крайбрежните курорти, както и в публичния превоз и оживените улици. „ Наблюдава се нарастване на кражбите в рейсовете от Несебър до Слънчев бряг “, предизвестява уебсайтът. „ Има постоянни известия за грабежи и заплашително държание от страна на таксиметровите водачи в Слънчев бряг. Увеличен е и броят на нелицензираните таксита от летище София, таксуващи пасажерите с доста по-високи от допустимите цени “, се споделя още в предписанията, като английските жители са съветвани да употребяват единствено лицензирани таксиметрови компании.

Терористичните офанзиви в България не могат да бъдат изключени, се споделя още в известието до пътуващите в страната ни британци, като се напомня, че през декември 2016 година управляващите у нас са оповестили засилени ограничения за сигурност в зимните ни курорти. Сайтът поучава и заради опасността от ковид жителите, идващи от България да се подложат на самоизолация най-малко за 14 дни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР