снимка БулфотоАко другите партии подкрепят ИТН, все едно подписват празен

...
снимка БулфотоАко другите партии подкрепят ИТН, все едно подписват празен
Коментари Харесай

Коларова: Ако другите партии подкрепят ИТН, все едно подписват празен чек

снимка Булфото

Ако другите партии поддържат Има Такъв Народ, все едно подписват празен чек. Това разяснява Румяна Коларова.

Начинът, по който се образува кабинетът на „ ИТН " е извънредно циничен, тъй като правилото в българския кабинет е, че доста елементарно може да се образува един кабинет, който по-късно няма по какъв начин да махнете, изясни Коларова, представена от cross.bg. „ Ще ви дам за образец кабинетът Беров, който в един миг няма поддръжката на огромна част от депутатите, 7 вота на съмнение за година и половина, не могат да го махнат. Така че сега да гласоподават за кабинет от другите партии на Има Такъв Народ по този метод, значи да им подпишат празен чек и да конфигурират кабинет, който по-късно няма по какъв начин да махнат ".

Навсякъде по света се прави коалиция, тъй като в обединението партиите, които поддържат кабинета носят политическа отговорност посредством министрите, съобщи Коларова. „ Защо от Има Такъв Народ не желаят да подпишат съглашение? В Европа тъкмо подписването на политическото съглашение е основата, върху която работи кабинетът. Тук слушам по една друга телевизия един от сценаристите споделя - „ всеки бракоразвод стартира с брак ", извинявайте - само че това е най-елементарната измама. Искам да ви попитам какъв брой раздели стартират без брак? "

В същото предаване Борис Попиванов, сподели че от тези договаряния, които текат сега, наподобява, че всички желаят да се оженят, само че никой не желае да подпише. „ Всъщност цялата тази процедура, която тече, която е доста особена, в действителност е неповторима, тя е обвързвана с навсякъде отвращение да се понесе отговорност за каквото и да било. Т.е. търси се поддръжка, която да не бъде нито съдружна, нито под формата на съглашение, нито под формата даже на ясно болшинство. Няма и стратегия. "

Когато се приказва за държавно управление с специалисти, което в този момент е стилното, постоянно има риск да липсва ясна политическа и партийна отговорност, тъй като тези специалисти, както са пристигнали, по този начин в идващ миг могат да отидат някъде другаде, счита Попиванов. „ И по тази причина те не са в политиката толкоз време, с цел да могат да осъзнаят отговорността, която носят до дъно да държат на репутацията си като политици. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР