Снимка: Булфото80 автомобила изгоряха в автоморга до жп гарата в

...
Снимка: Булфото80 автомобила изгоряха в автоморга до жп гарата в
Коментари Харесай

80 коли са изгоряли при пожара в автоморгата в Хасково

Снимка: Булфото

80 автомобила изгоряха в автоморга до жп гарата в Хасково, оповестява БНР. Огънят е горящ в ранния следобяд и за минути е обхванал огромна територия.

Пожарът в автоморгата в Хасково, при който изгоряха 80 автомобила, е локализиран, оповестиха от локалната пожарна. Огънят е горящ в ранния следобяд и за минути е обхванал огромна територия. На място работят екипи от огнеборци, в това число от Димитровград.

Митко Чакалов, шеф на пожарната: В центъра на редицата от коли е зародил. В разследване на високата температура и вятъра се е популяризирал по колите. В момента пожарът е локализиран. Доизгасяваме избрани огнища, където има по самите коли, и продължаваме да дежурим.Заради липса на вода за малко обстановката е била усложнена, само че след намесата на общината казусът е бил решен.

В региона има мощно задимяване, чакат се екипи на районната екоинспекция да създадат замервания на чистотата на въздуха. Местните управляващи обаче успокоиха, че няма заплаха за популацията.

Причините за случая се проверяват.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстанови
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР