Снимка Булфото61-годишен жител на Ямбол е задържан след сигнал за

...
Снимка Булфото61-годишен жител на Ямбол е задържан след сигнал за
Коментари Харесай

Младата Николинка от Ямбол била убита с брадва, има задържан

Снимка Булфото

61-годишен гражданин на Ямбол е арестуван след сигнал за открита мъртва доста по-млада от него жена в дома му. Сигналът е бил подаден към среднощ на 11 ноември от сестрата на обвинения за тежкото закононарушение, съобщи Монитор.

``
реклама

В хода на обиска минути след приемането на сигнала криминалистите са разкрили в къща, недалеко от центъра на града мъртвото тяло на 35-годишната Николинка Василева, която от години се скитала по улиците и постоянно злоупотребявала с алкохола.

Смъртта съгласно правосъдните медици е настъпила час по-рано вследствие на няколко удара с секира по главата, прецизира в. Монитор.

Според съседи Николинка от няколко седмици живеела в една от стаите на къщата, благосъстоятелност на безработният Димитър Сотиров и сестра му. На няколко пъти жителите влизали в остри разногласия, чували се викове и псувни, само че в нощта на убийството нямало нищо съмнително.

На този стадий арестуваният Сотиров, който бил заварен в положение на алкохолно замайване отхвърля да дава показания, сигналът е бил подаден на телефон 112 от сестра му, която разкрила окървавената и към този момент мъртва Николинка в употребяваната от нея стая на жилището.

Първоначално обвиненият мъж, който в предишното има ефикасни осъждания, само че е оправдан по право е бил арестуван за 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи, в следствие наблюдаващият прокурор го е задържал за 72 часа. Очаква се през днешния ден ямболският областен съд да се произнесе по поисканата непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Срещу Димитър Сотиров е повдигнато обвиняване по член 116, алинея 1, т. 6 по отношение на член 115 от Наказателен кодекс за съзнателно ликвидиране с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод.Законът планува затвор от 10 до 20 години за причинителя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР