Снимка Булфото6-годишният Христо се бори за живота си в реанимацията

...
Снимка Булфото6-годишният Христо се бори за живота си в реанимацията
Коментари Харесай

Ужас край Синеморец: АТВ се заби в две коли, 6-годишно дете се бори за живота си

Снимка Булфото

6-годишният Христо се бори за живота си в реанимацията на УМБАЛ-Бургас след тежък случай с АТВ край Синеморец. Катастрофата е станала през вчерашния ден към 12:30 ч. в местността Силистар – в региона на земен горски път. На офроуд машината „ Кавазаки “ след приложимост на алкохол бил 50-годишният Атанас Михалев от Ямбол, заяви Флагман.бг.

Неправоспособният лидер, който бил на отмора по Южното Черноморие със фамилни другари, качил дребния Христо – наследник на приятел, на АТВ. Двамата се разхождали на горски път, когато Атанас заради придвижване с несъобразена с релефа на пътя скорост и загуба на надзор се блъска в два паркирани софийски автомобила – Рено Меган и Алфа Ромео.

При удара 6-годишният Христо, който седял пред водача, изхвърчал от офроуд машината и паднал на земята. Шофьорът напуснал мястото на случая.

Момчето е откарано в УМБАЛ-Бургас, с заплаха за живота. Шофьорът е издирен и открит към 17:00 ч. Той е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел 0,46 промила, резултатите за приложимост на наркотични субстанции били негативни.

Работата по случая продължава  от чиновници на Районно управление-Царево.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР