Снимка Булфото58% от българите са на мнение, че протестиращите няма

...
Снимка Булфото58% от българите са на мнение, че протестиращите няма
Коментари Харесай

Българите не вярват, че ще пада правителството

Снимка Булфото

58% от българите са на мнение, че протестиращите няма да изпълнят нито една от задачите си, а 25% считат, че ще изпълнят и двете цели - оставка на премиера и на основния прокурор. 6% настояват, че може да има единствено оставка на държавното управление.

Най-малък е делът на хората, които мислят, че единствено основният прокурор ще подаде оставка - 3%. Това сочат данните на Галъп, съобщи " Стандрат " .

Появилата се и концепция за оставка на Руен Радев, която също не звучи реалистично за болшинството - 63% не я споделят, а 29% са на противоположното мнение. Останалите се двоумят.

54% не желаят предварителни избори, а 42% - желаят. Остава в действие констатацията и от предходни проучвания в тежки политически ситуации - обществото явно желае смяна, само че съответната вероятност за предварителни избори по-скоро отблъсква.

Междувременно, 59% не престават да поддържат митингите в страната, а 34% не ги поддържат. Останалите се двоумят. Данните отразяват и нормалното у нас отношение към властта, само че и подсказват, че протестният капацитет е висок и остава сензитивен.

Относно въпросът с ковид, 55% одобряват, че държавното управление се оправя добре или доста добре със обстановката с короновируса, само че други 43% са на противоположното мнение.

Въпреки по-тревожните статистики обаче, и през днешния ден болшинство от 59% са срещу въвеждане още веднъж на твърди ограничаващи ограничения.

39% обаче споделят, че биха приели. Само в границите на два месеца делът на оптимистите спадна от 61% при започване на юни, през 40% в края на юни, до 32% в този момент.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР