снимка Булфото44-годишна жена, която е вдишала дим, е пострадала при

...
снимка Булфото44-годишна жена, която е вдишала дим, е пострадала при
Коментари Харесай

44-годишна жена е пострадала при пожар в центъра на Варна

снимка Булфото

44-годишна жена, която е вдишала пушек, е потърпевша при пожар в центъра на Варна, стала през нощта на събота против неделя, оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в морския град.

Около 03:45 часа, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. «Околчица». Причината за случая се обяснява. Унищожени са: домашна техника, домашно имущество и мебели, дървена дограма, опушени са 200 кв. м. стени. От огъня е обиден апартамент, намиращ се на горния етаж от блока – изгоряла е дограма и външно тяло на климатик. От паднала на земята дограма са повредени два леки автомобила, паркирани пред блока, оповестиха още от пожарната.

Същата нощ варненските огнеборци са реагирали на още два пожара. Около 02:15 часа, е получен сигнал за пожар в заслон, намиращ се в морския град. Няма потърпевши хора. Причината за случая е погрешно потребление на нагревателен апарат. Унищожени са: моторна резачка, моторна косачка, покривна структура – 70 кв. м.

По-късно, към 03:10 часа, пламъци са избухнали в автомобил  «Рено», намиращ се в с. Старо Оряхово. Няма потърпевши хора. Причината за случая е в развой на изясняване. Унищожен е целият автомобил.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР