Снимка: Булфото34-годишен мъж от Средец, с инициали А.К., е поръчителят

...
Снимка: Булфото34-годишен мъж от Средец, с инициали А.К., е поръчителят
Коментари Харесай

Мъж плати да взривят бившата му жена в айтоското село Черноград

Снимка: Булфото

34-годишен мъж от Средец, с букви А.К., е поръчителят на гърмежа на къща в айтоското село Черноград, оповестиха преди малко на изключителна конференция окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев и шефът на ОДМВР ст. комисар Радослав Сотиров. 

Бомбената офанзива е била против някогашната му жена, с която имат дете. Той платил на мъж от руенското село Дъскотна 2500 евро, с цел да извърши закононарушението, написа " Флагман ".

Случаят е от 19 февруари т.г., към 02:00 ч. причинителят – 34-годишен с букви Д.Г., хвърлил самоделно взривно устройство по терасата на жертвата. За благополучие обаче то се е блъснало в парапета и паднало в двора на парцела. Взривът е бил толкоз мощен, че цялата къща се е разтресла. Образувала се е яма 30/30 см, дълбока 8 см.

Същата вечер дамата е била сама вкъщи си.

„ За голяма наслада устройството не е могло да попадне в терасата. Също по този начин е от огромно значение, че тя се е намирала в задната част на къщата “, сподели прокурор Чинев.

Двамата са имали интимна връзка, само че не е ясно какъв брой време е траяла тя. 34-годишният мъж не е признал бащинството на детето, то е открито по правосъден ред, след което е присъдена прехрана, която той отказал в началото да заплаща.

Вероятно това е претекстът на тежкото закононарушение. Ако бъде приет за гарант на бомбената офанзива, го грози затвор от 1 до 8 години. 

Извършителят също е на 34 години. Той е престъпно проявен, само че не е осъждан. " При претършуване на жилището бе открита ръчна бойна граната, един брой тротилова пресовка, капсулдетонатор, огнеопроводен връв, запалка за ръчна граната и огромно количество бойни патрони 22 диаметър.

Всички дейности са съгласувани и осъществени под надзора на Окръжна прокуратура - Бургас ", сподели ст. комисар Радослав Сотиров. 

Двамата са арестувани за 72 часа, следва в околните дни да бъде гледана мярката им за неотклонение " задържане под стража ".

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР