Снимка Булфото34-годишен мъж е загинал при пътен инцидент на главен

...
Снимка Булфото34-годишен мъж е загинал при пътен инцидент на главен
Коментари Харесай

Работник загина докато сменя пътни камери край Видин

Снимка Булфото

34-годишен мъж е умрял при пътен случай на основен път Е-79 при км 4 в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост 2 “. Това оповестиха от ОДМВР - Видин, съобщи вести.бг.

``
реклама

Инцидентът е станал на 12 ноември към 16.00 часа. Загиналият е чиновник на компания и по време на случая в изпълнявал служебните си отговорности по замяна на стационарни камери на пътя. Установена е самоличността му. Той е 34-годишен от гр. Берковица.

По време на случая той е бил на мобилна вишка, самостоятелно ръководена от него, разположена на специфичен автомобил „ Ивеко Дейли “, паркиран в дясната лента по посока на придвижване. В разследване на ръководството на коша на вишката, по неизяснени все още аргументи, навлиза във височина в лявата лента на придвижване и се удря в изпреварващия го товарен автомобил „ Скания “ с ремарке, ръководен от 62-годишен водач от Габрово.

Кошът на вишката бил откъснат при съприкосновението, служителят паднал от нея на пътното платно и умрял на място.

Местопроизшествието е посетено от следовател, специалист от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи и пътни служители на реда. Водачът на „ Скания “-та е тестван с дрегер за съществуване на алкохол, уредът отчел нулеви показания.

По случая е формирано следствено дело по разказа на Окръжен следствен отдел – Видин.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР