снимка Булфото2 години гратис за техническите паспорти на сградите предлагат

...
снимка Булфото2 години гратис за техническите паспорти на сградите предлагат
Коментари Харесай

Нанков: Предлагаме 2 г. градис за техническите паспорти

снимка Булфото

2 години даром за техническите паспорти на постройките оферират от ГЕРБ. Това съобщи в профила си във Facebook а зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, съобщи.

 „ Пандемия не е точното време, в което да прибавяме още една грижа към всекидневието на българите ”, аргументира се той.
„ В управническата си стратегия поемаме ангажимент за обезпечаване на бюджетни средства за подкрепяне на процеса на паспортизация. Ще се сътвори специфичен фонд. Обмисляме и въвеждане на етапност в новите периоди за другите градежи според от размера и спецификата им и предпоставката да основат заплаха за живеещите в тях.
Изискването за механически паспорти на сградния фонд е от 2006 година и периодите са били удължавани четири пъти. Това са значими документи, които отразяват техническото положение на структурата, инсталациите и прочие ”, написа още Нанков.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР